top of page

mijn naam is Eleana.

Ik ben branding- en portretfotograaf en schrijfster van mijn eigen blog "Verwilderen en Verwonderen". Ik ben geboren en getogen in Zeeland, waar mijn liefde voor het strand is ontstaan. Voor mij is thuis overal waar ik de zon in de zee kan zien glinsteren. Ik ben dol op yoga, plantaardig eten, (moes)tuinieren en het ontdekken van nieuwe plekken.

Mijn doel is om door middel van mijn woorden en beelden een nieuwe manier van leven zichtbaar te maken. Een simpeler, rustiger leven waarin de natuur mag verwilderen en wij ons mogen verwonderen over alle magie die zich recht voor onze neus bevindt.

 

Hi,

Eleana Tollenaar.jpg
DNG_8464.jpg

Verwilderen en verwonderen

Ga naar mijn blog voor inspiratie, tips en inzichten voor een groener, duurzamer en rustiger leven.

"Ik ben zo ontzettend blij met de foto's!
Vanaf het eerste moment voelde ik een klik. Je dacht echt met mij mee, over zowel de locatie als de kleding die passend zou zijn. Je hebt de tijd die wij hadden heel erg goed weten te benutten. Van te voren hebben wij met elkaar besproken wat voor beelden er geschoten moesten worden zodat je goed aan de verwachtingen kon voldoen. Je was erg toegankelijk en rustig, daardoor werd ik ook rustig. Je hebt mij zoals ik ben weten vast te leggen. Als ik naar de foto's kijk zie ik mijzelf en niet een beeld van mijzelf :-). Ik ben je enorm dankbaar voor jouw tijd en de foto's!"
- Noortje Mocking 

Verschenen in:

flair (3).png
Ontwerp zonder titel.png
flair (2).png
DNG_2005.jpg
Branding shoots
Voor de wereldverbeteraars en duurzaamheidspioniers, voor de doeners met het hart op de groene plaats. Ben jij er klaar voor om jouw duurzame verhaal zichtbaar te maken?

 
DNG_6331_edited.jpg
Portret shoots
Vertraag het moment en leg al die magische details vast die samen de hoogtepunten van jouw verhaal vormen. Ook zo'n liefde voor de natuur en een slow way of life als ik? Ik leg jou, je zwangerschap, gezin of familie graag vast op beeld. 

 

Individually, we are a drop. Together we are the ocean

LET'S CREATE SOME WAVES

bottom of page