top of page

Fotografie voor
de wereldverbeteraars en
duurzaamheidspioniers,
voor de doeners met het hart
op de groene plaats.

Ben jij er klaar voor om jouw duurzame verhaal zichtbaar te maken?

mijn naam is Eleana.

Ik ben branding- en portretfotograaf en schrijfster van mijn eigen blog "Verwilderen en Verwonderen". Ik ben geboren en getogen in Zeeland, waar mijn liefde voor het strand is ontstaan. Voor mij is thuis overal waar ik de zon in de zee kan zien glinsteren. Ik ben dol op yoga, plantaardig eten, (moes)tuinieren en het ontdekken van nieuwe plekken.

Mijn doel is om door middel van mijn woorden en beelden een nieuwe manier van leven zichtbaar te maken. Een simpeler, rustiger leven waarin de natuur mag verwilderen en wij ons mogen verwonderen over alle magie die zich recht voor onze neus bevindt.

 

Hi,

Eleana Tollenaar.jpg

Individually, we are a drop. Together we are the ocean

LET'S CREATE SOME WAVES

Vergroot je impact,

MAAK JOUW DUURZAME VERHAAL ZICHTBAAR

Ik ben blij dat je hier komt kijken. Verhalen over duurzaamheid zijn de belangrijkste verhalen van dit moment. In een tijd van klimaatverandering zijn het groene toekomstdromen en duurzame verhalen die hoop geven, inspireren en motiveren.


Ik fotografeer voor zzp’ers, bedrijven, organisaties en events, die allemaal op hun eigen manier de wereld een beetje mooier willen maken. Of je nou een kleine of een grote veranderaar bent, ik ben benieuwd naar jouw duurzame verhaal.

DNG_7257_edited.jpg
DNG_3825_edited.jpg
DNG_4228_edited.jpg

Er is één ding dat al mijn klanten gemeen hebben: een grote liefde voor de natuur en de wens om de wereld een beetje mooier te maken. Ik weet zeker dat jij hier ook bent om een positieve impact te maken op de wereld of de mensen om je heen, of dat nou is door een product dat je verkoopt of een dienst die je aanbiedt. Jouw duurzame missie, de reden waarom je doet wat je doet, dat is wat jou uniek maakt en waarmee je je onderscheidt.

Dat duurzame verhaal maken we zichtbaar met sprekende, professionele beelden, die jij kunt inzetten op je website, social media of ter promotie. Zo kun jij aan de wereld laten zien wie je bent en waar je voor staat, trek je meer ideale klanten aan, en vergroot je je impact. Jouw duurzame verhaal moet verteld worden, zet het krachtig neer met passende beelden.

Ik ben via via bij je terechtgekomen en vond het in het begin best spannend. Maar zowel de dag zelf als de foto's waren echt geweldig. Je stelde mij meteen op mijn gemak, ik had het gevoel dat ik met een vriendin voor de fun foto's aan het maken was. Daardoor ontspande ik en zijn de foto's ook echt datgene geworden wat ik in mijn hoofd had.  Ik zou zo weer met je samenwerken!

Zeljka Simic - Health by Zeljka

Pakketten & Prijzen

1

Perfect als je net gestart bent met je groene missie

 • Telefonisch kennismakingsgesprek

 • 2 uur fotografie

 • 20 bewerkte foto’s (zelf te selecteren)

 • Levering van de foto’s in high resolution en web resolution in een online gallerij, binnen 2 weken na betaling van de factuur.

2

Complete beeldbank voor jouw duurzame verhaal

 • Telefonisch kennismakingsgesprek

 • 4 uur fotografie

 • 40 bewerkte foto’s (zelf te selecteren)

 • Levering van de foto’s in high resolution en web resolution in een online gallerij, binnen 2 weken na betaling van de factuur.

3

Shoot op maat

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek

 • Offerte op maat

 • tot 8 uur fotografie

 • Aantal foto’s op aanvraag

 • Levering van de foto’s in high resolution en web resolution in een online gallerij, binnen 2 weken na betaling van de factuur.

Alle opgegeven prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten.

bottom of page